Een nieuwe GoodbyeFear conferentie. We kijken terug op een geweldig krachtige dag november vorig jaar. Het enthousiasme en de getuigenissen waren overweldigend. En nu dus de tweede GoodbyeFear conferentie gepland. Deze keer in Nijkerk!

We nodigen je van harte uit zaterdag 30 april 2022 van 10.00 tot 16.00. Willem en Janneke van Slooten en Albert en Michelle van der Heide zullen je deze dag leiden naar de vrijheid zoals God die ook voor jou heeft bedoeld.

Wat u deze dag kunt verwachten is krachtig en diepgaand onderwijs vanuit Gods Woord en een krachtige bediening van bevrijding, heling en genezing. Daarnaast zal er veel ruimte zijn voor aanbidding omdat wij zien dat in en door aanbidding God zeer krachtig en helend werkt.

Het vrijkomen van angst en belemmeringen door Jezus, die de Waarheid is, zal het centrale thema zijn van de dag.

Kijk voor om je aan te melden.

Uw vragen…

Als u klikt op een ‘+’ dan treft u alvast het antwoord op een aantal van uw vragen. Andere vragen? Stel deze aub via het contactformulier.

Deze dag is gratis voor u als bezoeker. Toch kost deze dag ons uiteraard wel geld. De ruimte die gehuurd moet worden, de muzikanten en de sprekers hebben hun onkosten. We zijn daarvoor volledig afhankelijk van uw giften. We geloven echter dat we deze dag gratis moeten aanbieden. We zullen om een gift vragen en een collectie houden. Zo kan echt iedereen komen en dragen we met elkaar de lasten. (Galaten 6:2)

Ons werk steunen en direct geven? Dat kan hier!

Ja & Nee. Kinderen zijn welkom bij Jezus (Markus 10:13-14) en dus ook bij ons.  Ons team heeft veel ervaring met het werken met kinderen en we hebben grote getuigenissen gezien. We zijn ons er dus ook zeer van bewust dat veel kinderen door angst worden belemmerd in hun ontwikkeling. We willen er daarom zeker aandacht en tijd voor maken tijdens deze conferentie, maar NIET tijdens het reguliere programma. Het reguliere programma is slechts toegankelijk vanaf 16 jaar. Stuur ons aub even een berichtje via het contactformulier en dan zullen we met u overleggen over de specifieke situatie inzake uw kind. 

De dag wordt gehouden in het gebouw De Medialoods in Nijkerk. 

Galvanistraat 23, 3861 NJ, Nijkerk

Er is in de omgeving van deze locatie voldoende parkeergelegenheid.

Klik hier voor een routebeschrijving in Google Maps

We beginnen om 10.00 en de dag zal rond 16.00 afgelopen zijn. Tussen de verschillende onderdelen zijn er ruime pauzes. 

Het verloop van deze dag is als volgt opgebouwd;

10.00 – Blok 1
Aanbidding
Spreken
Gebedsbediening

11.15 – Blok 2
Aanbidding
Spreken
Gebedsbediening

12.30 Lunchpauze

13.30 – Blok 3
Aanbidding
Spreken
Gebedsbediening

15.00 – Blok 4
Aanbidding
Spreken
Gebedsbediening

16.00 Afsluiten.

Nee, u dient zelf voor uw lunch zorg te dragen. Op loopafstand ca. 10 minuten zijn er ook winkels en horeca. Koffie, thee en water is wel beschikbaar.

Ja, er is een maximum aan het aantal deelnemers wat we deze dag kwijt kunnen. Het is voor ons heel fijn als u zich vooraf aanmeld.

U kunt dit snel een eenvoudig doen door hier te klikken.

Albert en Michelle van der Heide & Willem en Janneke van Slooten

Beide staan actief in de bediening als echtpaar

Klik op onderstaande link om daar informatie over te vinden.

Voor wie is deze dag?

Wij geloven dat het een dag wordt van vreugde en verlossing. Gods liefde en kracht gaat afrekenen met iedere angst die jou belemmert of zelfs in z’n greep houd.

  • Voor iedereen die angst ervaart die je leven beperkt of belemmert.
  • Voor iedereen die niet tot bestemming of bloei lijkt te komen.
  • Van hoogtevrees tot mensenvrees. Van doodsangst tot angst voor spinnen.
  • Angst voor mensen
  • angst voor de Heilige Geest
  • angst voor de dood

Angst is geen vrucht of gave van de Heilige Geest. Angst is in deze wereld gebracht door de tegenstander en heeft geen oorsprong in God. Wij mogen leven vrij van schuld, schaamte en angst.

Aanmelden | GoodbyeFear | 30-04-2022

Je kunt je hieronder aanmelden voor de conferentie. Je kunt tot maximaal 5 mensen tegelijkertijd aanmelden.